Onze schoonmaakdiensten

wat we aanbieden?

Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:

Glasbewassing

U wilt streeploze ramen en een schone omlijsting! Onze glazenwassers hebben veel ervaring en zorgen voor het beste resultaat.

Gevelreiniging

Kan uw gevel wel weer een schoon uiterlijk gebruiken? Wij reiniging uw gevel door de bakstenen onder hoge druk met heet water te bespuiten.

Schoonmaakonderhoud

Wij helpen u graag met de dagelijkse en/ of periodieke schoonmaak van uw bedrijfspand. Wij weten als geen ander dat een opgeruimde werkplek bijdraagt aan een hoge productiviteit.

Vloeronderhoud

Wij maken onderscheid tussen dagelijks onderhoud van vloeren, regelmatig onderhoud en groot onderhoud.

Bouwoplevering

Vanaf de bouw t/m de oplevering houdt kashash de bouwplaats en het -project schoon en werkbaar.

Dagelijkse schoonmaak

Met onze diensten geven wij uw gebouw glans, of het nu gaat om de dagelijkse schoonmaak van een kantoor, school of zorginstelling.

Hotel Cleaning

Een van onze diensten is ook Housekeeping - Hotel schoonmaak, wij weten immers wat we doen. Zo kunnen wij voor u de volgende zaken regelen:
* Housekeeping werkzaamheden
* Gedeelde ruimtes schoonmaken
* Restaurantdelen schoonmaken

woning schoonmaak

Schoonmaak van uw woning na verbouwing of na verhuizing Laat ons het harde werk voor u doen, we leveren u een frisse, schone woning. Een schone woning , Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit tegen scherpe tarieven.en schoonmaak Vraag bij ons een gratis offert

Heb je vraag?

kashash Schoonmaakbedrijf

kashash Schoonmaakbedrijf verricht voor u allerlei reinigings- en schoonmaakwerk. Voor elk probleem vinden wij de beste oplossing, zodat wij efficiënt te werk kunnen gaan. 

Onze medewerkers

Schoonmaak is mensenwerk. Daarom zijn wij blij dat wij de juiste mensen op de juiste plek hebben. Onze medewerkers zijn enthousiast voor het schoonmaakvak en positief ingesteld.